News by Xiaomi Miui Hellas
Αρχική Σελίδα » Όλα τα νέα » Οδηγοί » MIUI Themes : Η εφαρμογή Θέματα του MIUI αποκλείστηκε από το Play Store (Οδηγίες αποκατάστασης – Updated)
Οδηγοί

MIUI Themes : Η εφαρμογή Θέματα του MIUI αποκλείστηκε από το Play Store (Οδηγίες αποκατάστασης – Updated)

xiaomi-logo

Δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα με την εφαρμογή Θέματα στο MIUI για όλες τις συσκευές, καθώς το Play Protect βλέπει τώρα την εφαρμογή θεμάτων ως κακόβουλο λογισμικό, και δεν την επιτρέπει να “αναβαθμιστεί”


Το MIUI είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα με προσαρμοσμένη διεπαφή χρήστη (UI), που αναπτύχθηκε από την Xiaomi και βασίζεται στο Android. Ωστόσο, η εταιρεία αντιμετωπίζει τώρα σοβαρό πρόβλημα με την εφαρμογή Θεμάτων, καθώς αυτή έχει αποκλειστεί στο Play Protect, και οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να ενημερώσουν την εφαρμογή θεμάτων από το Play Store της Google.

Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να προέκυψε την τελευταία εβδομάδα και τώρα όλο και περισσότεροι χρήστες το επιβεβαιώνουν ότι είναι πραγματικό. Ο λόγος είναι ακόμα άγνωστος γιατί το Play Store και το Play Protect βλέπουν την εφαρμογή θεμάτων ως κακόβουλο λογισμικό. Η Xiaomi δεν έχει εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής, και έτσι υποθέτουμε ότι αυτό το πρόβλημα που προέκυψε σχετίζεται με κάποια εσφαλμένη διάγνωση που έκανε το Play Protect, που νομίζει ότι η εφαρμογή είναι επικίνδυνη, όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης.

Υπάρχει μια προσωρινή λύση σε αυτό το πρόβλημα, και στην παρακάτω παράγραφο θα σας δώσουμε μερικές οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το διορθώσετε.

Ανοίξτε το Google Play Store και πατήστε στην φωτογραφία του προφίλ σας που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Επιλέξτε «Play Protect» και ανοίξτε τις «Ρυθμίσεις». Απενεργοποιήστε τη λειτουργία “Σάρωση εφαρμογών με το Play Protect“. Επιστρέψτε στο Play Protect και ενεργοποιήστε ξανά τον διακόπτη. Η ειδοποίηση για την εφαρμογή θέματα δεν θα πρέπει να εμφανίζεται μετά από μια νέα σάρωση.

H προσωρινή λύση για την εφαρμογή των Θεμάτων του MIUI

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Διαχείριση εφαρμογών -> κάντε κλικ στις 3 κουκκίδες που είναι στην επάνω δεξιά γωνία -> Επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογής.
  • Θα πρέπει αμέσως μετά να  δώσετε νέες άδειες χρήσης για ορισμένες εφαρμογές μετά την “επαναφορά των προτιμήσεων των εφαρμογών.”

Αυτή είναι μια προσωρινή λύση που είναι γνωστή προς το παρόν και η Xiaomi πιθανότατα θα ενημερώσει και θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα πολύ γρήγορα. Εάν δείτε και εσείς την σχετική προειδοποίηση στην συσκευή σας που χαρακτηρίζει την εφαρμογή θεμάτων ως κακόβουλο λογισμικό, μην την απενεργοποιήσετε, καθώς ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα θέματα που έχετε ορίσει στην συσκευή σας.

Η λύση για όσους έχουν διαγράψει κατά λάθος την εφαρμογή με τα θέματα

  • Κατεβάστε τη νέα και διορθωμένη έκδοση της εφαρμογής από τον παρακάτω σύνδεσμο
  • Βάλτε το αρχείο Themes_V2.1.0.3-global_MSU.apk στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας
  • Βρείτε το αρχείο Themes_V2.1.0.3-global_MSU.apk από την εφαρμογή Files (Αρχεία) και κάνε κλικ επάνω στο αρχείο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση
  • Εάν σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές να το κάνετε και να απαντήσετε θετικά σε όποιο παράθυρο μηνύματος σας βγάλει για την αποδοχή ενεργοποίησης των αδειών που χρειάζεται.

**** Εάν τελικά δεν μπορέσετε να κάνετε εγκατάσταση, ο μόνος τρόπος που μένει είναι να περιμένετε να βγει νέα ROM (Update) που θα σας έρθει με ειδοποίηση στην συσκευή σας.


Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

 

Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

 

Follow us on Telegram (English Language) Telegram to be the first learning our news!

Διαβάστε επίσης

10 σχόλια

Μάκης Πελεκης 18 Αυγούστου 2022 at 15:56

Ευχαριστώ πολύ διορθώθηκε η βλακεία που έκανα και το διέγραψα . Να είστε πάντα καλά

Απάντηση
Δημήτριος Δαγκαλίδης 18 Αυγούστου 2022 at 16:00

Μπράβο σου Μάκη που κατάφερες να επαναφέρεις την εφαρμογή

Απάντηση
Panagiotis 16 Αυγούστου 2022 at 14:15

Εμένα παιδιά στο redmi note 11 global επίσημη έβγαλε ενημέρωση και διορθώθηκε

Απάντηση
Δημήτριος Δαγκαλίδης 16 Αυγούστου 2022 at 14:18

Είσαι από τους τυχερούς που σου ήρθε γρήγορα η ενημέρωση.
Σε όλους θα έρθει σταδιακά η ενημέρωση που θα διορθώνει το πρόβλημα, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά και σε μερικές συσκευές ίσως αργήσει αρκετά να έρθει η αναβάθμιση.

Απάντηση
Γεωργίου Αθανάσιος 14 Αυγούστου 2022 at 03:17

Και εμείς που κάναμε το λάθος και βιαστήκαμε σβήνοντας την εφαρμογή, πώς μπορούμε να την επαναφέρουμε;

Απάντηση
Γιωργος 15 Αυγούστου 2022 at 18:46

Εχω το redmi not 9s και δεν πείρα την αναβάθμιση 13miui τί συμβαίνει

Απάντηση
Δημήτριος Δαγκαλίδης 15 Αυγούστου 2022 at 19:06

Γιώργο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα.
Αυτή την στιγμή είναι σε Pilot (Δοκιμαστική έκδοση) και σύντομα θα γίνει διαθέσιμη σε όλους

Απάντηση
Δημήτριος Δαγκαλίδης 14 Αυγούστου 2022 at 14:09

Θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση πάλι την ίδια ROM και θα στην περάσει ξανά στην συσκευή σου.

Απάντηση
Μαρία Βλουτινού 16 Αυγούστου 2022 at 13:00

Τι πρέπει δηλαδή να κάνουμε; Βοηθήστε γιατί και εγώ την διέγραψα καταλάθος!

Απάντηση
Δημήτριος Δαγκαλίδης 16 Αυγούστου 2022 at 14:01

Κατέβασε τη νέα και διορθωμένη έκδοση της εφαρμογής από εδώ >> https://ota.xiaomi-miui.gr/downloads/Themes_V2.1.0.3-global_MSU.apk
Βάλε το αρχείο στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου – βρες το από την εφαρμογή Files (Αρχεία) και κάνε κλικ επάνω στο αρχείο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση
Εάν σου ζητήσει να ενεργοποιήσεις την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές να το κάνεις και να απαντήσεις θετικά σε όποιο παράθυρο μηνύματος σου βγάλει για την αποδοχή ενεργοποίησης των αδειών που χρειάζεται.

Εάν τελικά δεν μπορέσεις να κάνεις εγκατάσταση, ο μόνος τρόπος που μένει είναι να περιμένεις να βγει νέα ROM (Update) που θα σου έρθει με ειδοποίηση στην συσκευή σου.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αφήστε ένα Review

Xiaomi Miui Hellas
Η επίσημη κοινότητα της Xiaomi και της MIUI στην Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης
Η Xiaomi ξεκίνησε τώρα να κυκλοφορεί στην Κίνα την πρώτη παγκόσμια έκδοση στο…