News from Xiaomi Miui Hellas
Apps/Roms Featured Miui εφαρμογές Wearables Νέα Οδηγοί

Νέο Mi Fit (3.5.8) για το Mi Band 2 & 3 με Ελληνικό Firmware (v2.3.0.2)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: για το Mi Band (1 Φεβ. 2019)


Προστέθηκε στο πρώτο ποστ του φόρουμ το νέο Stable Mi Fit 3.5.8, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κατεβάσετε και να το περάσετε πάνω από το ήδη υπάρχον που έχετε εγκατεστημένο. Αν για κάποιο λόγο δε το δέχεται ως update απεγκαταστήστε το παλιό και περάστε το νέο.

Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.

Οι αναβαθμίσεις θα γίνουν αυτόματα και αφού αναβαθμιστεί το Mi Band 3 δύο φορές θα είστε έτοιμοι! Και το Mi Fit και το Firmware είναι βελτιωμένα στο έπακρο και πλέον έχουμε στην αρχική οθόνη και το ποσοστό της μπαταρίας αλλά και επιλογή οθόνης με τεράστια την ώρα για εύκολη και γρήγορη ανάγνωση. Καλά κατεβάσματα λοιπόν και με το καλό να χαρείτε τα Mi band 3 σας!


Έχουμε τώρα προσθέσει και πολλά Custom Themes για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει για το Band σας.


Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 & 3 με Ελληνικό Firmware και πολλές εκπλήξεις.

Καλησπερίζουμε για άλλη μία φορά όλη την κοινότητα.

Επανερχόμαστε με έναν σημαντικό οδηγό για τους κατόχους του Mi Band 2 και 3.

Είναι πλήρως λειτουργικό και πλήρως μεταφρασμένο.
Επίσης μαζί με το Mi Fit θα έρχεται συνήθως και το πλήρες Ελληνικό Firmware για να είμαστε πάντα αναβαθμισμένοι και να λυθούν και τα προβλήματα για τους κατόχους των iPhone.
Το μόνο που θα έχουν να κάνουν σε κάθε αναβάθμιση του Mi Fit από το Apple Store είναι να περνάνε το custom firmware με τη χρήση ενός android κινητού.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αναβάθμισης – ‘Εκδοση 3.5.8 – fw: 2.3.0.2 .Νέα βελτιωμένη έκδοση


Νέα έκδοση (.Stable) – Ενημέρωση στις 01/02/2019

Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 3.5.8 με ενσωματωμένα τα τελευταία Ελληνικά αρχεία για το Mi Band 3
(Firmware v2.3.0.2 & Resources v46).
Προστέθηκε η τελευταία έκδοση του Mi Fit 3.5.8 με ενσωματωμένο το νέο Firmware v2.3.0.2. Τα Resources είναι ακριβώς τα ίδια με τα προηγούμενα οπότε όσοι έχετε ήδη αναβαθμίσει με το τελευταίο Mi Fit από το Playstore το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε το custom Greek firmware από το 2ο ποστ στο φόρουμ. Όσοι είστε ακόμα με την προηγούμενη έκδοση του Mi Fit απλά κατεβάστε από το πρώτο ποστ τη νέα έκδοση και θα τα κάνει όλα αυτόματα για σας. Το πρόβλημα με τον καιρό υπάρχει ακόμα οπότε με το τρικ για Κάιρο μπορείτε να το προσπεράσετε και αυτό.
Για όσους περνάνε πρώτη φορά το Ελληνικό Firmware έχοντας αγοράσει νέο Mi Band και δείτε ότι έχετε πολλά ερωτηματικά και δεν αναγνωρίζονται τα Ελληνικά περάστε και αρχείο των Fonts και θα διορθωθούν όλα

Καλά Updates λοιπόν

Όσοι έχετε ακόμα την παλιά έκδοση, απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε το νέο Mi Fit και θα περαστούν όλα αυτόματα.

Όσοι έχετε την official έκδοση MiFit 3.5.8 από Google Play και σας έχει κάνει ήδη την αναβάθμιση, κατεβάστε από το 2ο post της πρώτης σελίδας το νέο firmware και το νέο resources και περάστε τα με το Notify & Fitness.

Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.


  1. Αναβάθμιση γραμματοσειράς firmware στο Mi Band 2 και προσθήκη όλου του συνόλου των πεζών και κεφαλαίων Ελληνικών χαρακτήρων που περιέχουν τόνους, διαλυτικά ή και τα δύο, καθώς και το τελικό “ς” που μέχρι τώρα φαίνονται σαν Αγγλικά ερωτηματικά (?).
  2. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ετοιμάστηκε νέο firmware και για το Mi Band 2 ώστε και οι κάτοχοι των παλιότερων Mi Band να μπορούν να τα χαρούν στο έπακρο! Στο 3ο ποστ λοιπόν αυτού του νήματος θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να ενημερώσετε τα ρολογάκια σας και να βλέπετε πλέον παντού Ελληνικά!!
  3. Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit 3.5.7 με μικρές διορθώσεις στην Ελληνική ομιλία και περιέχει πλέον τη δυνατότητα προσθήκης/συγχρονισμού με το λογαριασμό Google Fit.
Και φυσικά μην ξεχνάτε πως σε όλες τις εκδόσεις του Mi-Fit που σας δίνουμε, δουλεύουν κανονικά και οι χάρτες του Google Map, και μπορείτε να καταγράφετε τις διαδρομές που κάνετε στις δραστηριότητές σας.

 

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

ΜΙΧΑΛΗΣ 4 February 2019 at 15:14

Καλημέρα σας, από ότι έχω διαπιστώσει τα τελευταία mifit δεν έχουν ρύθμιση για αναγνώριση κλήσης (caller id) ξέρετε κάτι για αυτό?

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

    Xiaomi Miui Hellas
    Η επίσημη κοινότητα της Xiaomi και της MIUI στην Ελλάδα.
    Translate »