News by Xiaomi Miui Hellas
Samsung

Η Samsung αναβάλει την κυκλοφορία του Galaxy Fold, και εκδίδει επίσημη δήλωση που εξηγεί τον λόγο.

Νωρίτερα σήμερα, αναφορές από διάφορες πηγές σε όλο τον κόσμο σημείωναν πως η Samsung ανέβαλε την εκπαίδευση των υπαλλήλων της στο Galaxy Fold, και ταυτόχρονα ακύρωσε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την παρουσίαση της συσκευής στην Κίνα.

Να θυμίσουμε πως η επίσημη παρουσίαση του Galaxy Fold είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 24 και 26 Απριλίου.

Λίγο μετά τις φήμες για την αναβολή των εκδηλώσεων, η Samsung εκδίδει επίσημη δήλωση σχετικά με την αναβολή της παρουσίασης του Galaxy Fold

Όπως θυμάστε, την περασμένη εβδομάδα μερικά από τα Galaxy Fold που δόθηκαν σε Reviewers, παρουσίασαν καταστροφικές βλάβες στην οθόνη της συσκευής. 

Η αιτία αυτών των προβλημάτων σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι, τώρα ήταν κάποιο πρόβλημα στον μηχανισμό αναδίπλωσης, αλλά και στο γεγονός πως κάποιοι από τους χρήστες της συσκευής αφαίρεσαν από λάθος την προστατευτική μεμβράνη που υπάρχει στην οθόνη, καθώς την μπέρδεψαν με ένα απλό προστατευτικό οθόνης μίας χρήσης που είναι προεγκατεστημένο σε πολλά smartphones στις μέρες μας.

Η επίσημη δήλωση της Samsung εξηγεί ότι η εταιρεία πρέπει να προχωρήσει σε όποιες βελτιώσεις είναι απαραίτητες για το Galaxy Fold , προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Πέρα από τα παραπάνω η Samsung δεν προχώρησε στον καθορισμό μίας νέας ημερομηνίας της  κυκλοφορίας της συσκευής, αλλά όπως ανέφερε, αυτή θα ανακοινωθεί “τις επόμενες εβδομάδες”.

Η Samsung αρχικά συσχετίζει τη ζημιά στην οθόνη, λόγο των περιοχών στο επάνω και κάτω μέρος της συσκευής, που είναι εκτεθειμένες σε κρούση με άλλα αντικείμενα.

Δείτε την πλήρη δήλωση παρακάτω:


We recently unveiled a completely new mobile category: a smartphone using multiple new technologies and materials to create a display that is flexible enough to fold.

We are encouraged by the excitement around the Galaxy Fold.

While many reviewers shared with us the vast potential they see, some also showed us how the device needs further improvements that could ensure the best possible user experience.To fully evaluate this feedback and run further internal tests, we have decided to delay the release of the Galaxy Fold.

We plan to announce the release date in the coming weeks.Initial findings from the inspection of reported issues on the display showed that they could be associated with impact on the top and bottom exposed areas of the hinge.

There was also an instance where substances found inside the device affected the display performance.We will take measures to strengthen the display protection. We will also enhance the guidance on care and use of the display including the protective layer so that our customers get the most out of their Galaxy Fold.

We value the trust our customers place in us and they are always our top priority. Samsung is committed to working closely with customers and partners to move the industry forward. We want to thank them for their patience and understanding.

Η Samsung λοιπόν θα λάβει ότι μέτρα χρειαστεί, για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες κατανοούν ότι το προστατευτικό στρώμα οθόνης δεν πρέπει να αφαιρεθεί από την οθόνη. Ταυτόχρονα, θα επιχειρήσει να ενισχύσει με κάποιο τρόπο την προστασία της οθόνης.

Το Samsung Galaxy Fold αρχικά έπρεπε να κυκλοφορήσει στο κοινό στις 26 Απριλίου σε μερικές μεγάλες αγορές, όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Νότια Κορέα. Προς το παρών κανείς δεν γνωρίζει πόσες εβδομάδες αργότερα θα γίνει διαθέσιμη η συσκευή στα ράφια.

Σε ότι αφορά τώρα το Mate X της Huawei, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρχίσει να πωλείται στις αρχές Ιουνίου, αλλά νέες φήμες αναφέρουν πως η κυκλοφορία της θα γίνει τον Σεπτέμβριο. 

Από την άλλη όμως, έτσι και αλλιώς η Huawei ποτέ δεν είχε ορίσει κάποια ορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως είχε κάνει η Samsung.

Λαμβάνοντας τώρα υπόψη την αναβολή από την Samsung, ο αγώνας είναι για να δούμε ποιος κατασκευαστής τηλεφώνων θα είναι ο πρώτος που θα κυκλοφορήσει την συσκευή του στην αγορά, είναι αβέβαιος.

Πηγή

Μην ξεχνάτε την συμμετοχή σας (εγγραφή) στο φόρουμ μας, η οποία και μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το παρακάτω πλήκτρο…

(Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο φόρουμ μας δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής)

Εγγραφή στην κοινότητά μας

Ακολουθήστε μας και στο Telegram !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Το Windows 10 May 2019 Update (version 1903) είναι προ των πυλών και…
Σήμερα η Huawei παρουσίασε τα λειτουργικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2019, και…
Translate »