News by Xiaomi Miui Hellas
Αρχική Σελίδα » Όλα τα νέα » Apps/Roms » Roms » BUG Reports » Bug Report : Εβδομαδιαία αναφορά προβλημάτων στην Global & EEA έκδοση του MIUI 12 & 13 (26/09/2022)
BUG Reports

Bug Report : Εβδομαδιαία αναφορά προβλημάτων στην Global & EEA έκδοση του MIUI 12 & 13 (26/09/2022)

xiaomi-logo

Καθώς το MIUI 13 συνεχίζει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει, ορισμένα προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν και να επηρεάσουν την ομαλότητα και τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου στην καθημερινή χρήση.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Mi Testers και Mi Fans εργάζονται σκληρά για την εύρεση και την αναφορά αυτών των προβλημάτων, επομένως οι προγραμματιστές θα παρέχουν επιδιορθώσεις το συντομότερο δυνατό. Σε αυτή τη νέα σειρά νημάτων, σκοπεύουμε να μοιραστούμε με όλους εσάς τους θαυμαστές του Mi, τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που εντοπίζονται στη ROM.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με την λίστα των προβλημάτων.

Εβδομαδιαία αναφορά σφαλμάτων στο MIUI  13 (EEA & Global Version – Vol.91 – 26 Σεπτεμβρίου 2022)


Συσκευή : Redmi Note 11 NFC


 • Πρόβλημα : Μετά την εκτέλεση του κωδικού USSD στην SIM, χάνεται το σήμα στην κινητή τηλεφωνία και προκαλείται επανασύνδεση
 • Έκδοση MIUI που επηρεάζεται : V13.0.5.0.RGKZAMT, V13.0.12.0.RGKEUXM (Ευρωπαϊκή EEA/EU & Global ROMs)
 • Αιτία του προβλήματος : Αναλύθηκε το πρόβλημα και έχει βγει Fix
 • Κατάσταση : Έχει διορθωθεί το πρόβλημα

Συσκευές : Redmi Note 10S, Redmi Note 11 Pro+ 5G, Redmi Note 11E, Redmi Note 11T 5G, Xiaomi 11i 5G, Κατάσταση υπερφόρτισης Xiaomi 11i


 • Πρόβλημα : Παγώματα στην εφαρμογή του YouTube / Δεν ανταποκρίνεται η εφαρμογή / Η αναπαραγωγή βίντεο έχει κολλήσει στο YouTube / Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή βίντεο στο YouTube
 • Έκδοση MIUI που επηρεάζεται : Σε όλες τις πρόσφατες εκδόσεις MIUI ROM για τις παραπάνω συσκευές
 • Αιτία του προβλήματος : Το πρόβλημα υπάρχει σε συνδιασμό με τους Server από την Google
 • Κατάσταση : Έγινε αναφορά του προβλήματος στην Google και ήδη έχει αρχίσει η αποκατάστασή του

Συσκευή : Redmi 9C


 • Πρόβλημα : Διακοπές της σύνδεσης στο διαδίκτυο (Internet)
 • Έκδοση MIUI που επηρεάζεται : V12.0.13.0.QCRTRXM (ROM για την Τουρκία)
 • Αιτία του προβλήματος : Έχει γίνει Fix του προβλήματος
 • Κατάσταση :  Διορθώθηκε. Παρακαλούμε δώστε προσοχή στην αναβάθμιση OTA, με αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας OTA: 25.09.22.

Οδηγίες για την αποκατάσταση του προβλήματος με τα Θέματα


Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει λυθεί με την συνεργασία της Xiaomi και της Google, ωστόσο εάν εξακολουθείτε να βλέπετε την ειδοποίηση από το Play Protect της Google, αλλά δεν έχετε ακόμη απενεργοποιήσει την εφαρμογή Θέματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το διορθώσετε :

Ανοίξτε το Google Play Store και πατήστε στην φωτογραφία του προφίλ σας που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Επιλέξτε «Play Protect» και ανοίξτε τις «Ρυθμίσεις». Απενεργοποιήστε τη λειτουργία “Σάρωση εφαρμογών με το Play Protect“. Επιστρέψτε στο Play Protect και ενεργοποιήστε ξανά τον διακόπτη. Η ειδοποίηση για την εφαρμογή θέματα δεν θα πρέπει να εμφανίζεται μετά από μια νέα σάρωση.

Εάν έχετε ήδη απενεργοποιήσει την εφαρμογή Θέματα, δοκιμάστε τα εξής για να επαναφέρετε την πρόσβαση:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Διαχείριση εφαρμογών -> κάντε κλικ στις 3 κουκκίδες που είναι στην επάνω δεξιά γωνία -> Επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογής.
 • Θα πρέπει αμέσως μετά να  δώσετε νέες άδειες χρήσης για ορισμένες εφαρμογές μετά την “επαναφορά των προτιμήσεων των εφαρμογών.”

Αυτή είναι μια προσωρινή λύση που είναι γνωστή προς το παρόν και η Xiaomi πιθανότατα θα ενημερώσει και θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα πολύ γρήγορα. Εάν δείτε και εσείς την σχετική προειδοποίηση στην συσκευή σας που χαρακτηρίζει την εφαρμογή θεμάτων ως κακόβουλο λογισμικό, μην την απενεργοποιήσετε, καθώς ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα θέματα που έχετε ορίσει στην συσκευή σας.


Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

 

Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

 

Follow us on Telegram (English Language) Telegram to be the first learning our news!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Σήμερα επιβεβαιώθηκε επίσημα από την Xiaomi, η κυκλοφορία της νέας σειράς του Xiaomi…
Translate »