News by Xiaomi Miui Hellas
Roms

Xiaomi : Παραδέχεται ότι είναι δύσκολη η προσαρμογή του Android 11 στις δικές της MIUI 12 ROMs

xiaomi-logo

Όσον αφορά τις ενημερώσεις Android, η Xiaomi μπορεί να μην είναι η καλύτερη ή ταχύτερη, αλλά η απόδοση της εταιρείας είναι αρκετά καλή.


Η  εταιρεία αναβαθμίζει το σύστημα MIUI της από την άλλη τακτικά και περιλαμβάνει πάντα τις τελευταίες τάσεις. Ωστόσο, οι ενημερώσεις Android είναι κάτι που θέλουν όλοι οι κάτοχοι λόγω των νέων χαρακτηριστικών και της ανώτερης ασφάλειας κάθε φορά. Η εταιρεία πρόσφατα δέχθηκε έντονη κριτική για το ότι δεν συμπεριέλαβε το σύστημα MIUI 12.5 (Android 11) στο Xiaomi Mi 11 Pro / Mi 11 Ultra.

Σύμφωνα με την Xiaomi, το τελευταίο έτος είναι η πιο ριζοσπαστική χρονιά για το MIUI μετά την εποχή του MIUI V5. Η εταιρεία έκανε δύο μεγάλες εκδόσεις έρευνας και ανάπτυξης. Αυτή η Ε & Α οδήγησε σε βελτιώσεις στο animation, το απόρρητο, τη διασύνδεση κ.λπ. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η προσαρμογή στο Android 11 είναι αρκετά δύσκολη. Η εταιρεία λέει ότι το Android 11 έχει τις μεγαλύτερες προκλήσεις προσαρμογής που έχει δει τελευταία χρόνια.

Οι προκλήσεις με το Android 11 περιλαμβάνουν θέματα απόδοσης, σταθερότητας και προσαρμογής για εφαρμογές τρίτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν είναι απολύτως εύκολο για προσαρμογή. Ακόμη και οι ναυαρχίδες δεν έλαβαν την ενημέρωση.

Η εταιρεία ανέφερε ότι:

Έτσι, εδώ και αρκετό καιρό, η ομάδα εργάζεται σκληρά για βελτιστοποίηση και επισκευή, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής σε βήματα για διαφορετικά μοντέλα απόδοσης. Παρόλο που βλέπουμε μια σημαντική αύξηση στην ποιότητα της έκδοσης κάθε εβδομάδα, αυτή η διαδικασία εξακολουθεί να φέρνει κάποιες προκλήσεις. Θέλουμε επίσης να ζητήσουμε από όλους να καταλάβουν ότι η σταθερότητα της έκδοσης είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο οποίο επενδύουμε αυτήν τη στιγμή. Θα δείτε αισθητές αλλαγές στην επόμενη κυκλοφορία.

Επιπλέον, η Xiaomi εξηγεί ότι τα ζητήματα των smartphone και των συστημάτων είναι πολύ περίπλοκα. Η Xiaomi εξηγεί ότι η κατανάλωση ενέργειας ως παράδειγμα, δεν είναι απλώς η κατανάλωση ενέργειας του ίδιου του υλικού. Περιλαμβάνει επίσης τα προγράμματα οδήγησης (drivers), το λογισμικό χαμηλού επιπέδου του συστήματος (Android 11) καθώς και το skin MIUI. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, η βελτιστοποίηση περιλαμβάνει πολλά μέρη και τμήματα.
Στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις, περιλαμβάνει επίσης τον κατασκευαστή υλικού. Συμφωνούμε ότι δεν είναι μια εύκολη διαδικασία για όλες τις εταιρείες. Η Xiaomi υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει για να προωθήσει τις αναβαθμίσεις και ότι δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες την επόμενη φορά.

Η αγορά smartphone είναι πολύ ανταγωνιστική και οι τακτικές ενημερώσεις λογισμικού αποτελούν σημαντικό προσόν για μια εταιρεία. Πρόσφατα έκλεισε το τμήμα κινητών της η LG. Η εταιρεία ήταν διαβόητη για την έλλειψη ενημερώσεων και ήταν ένας από τους λόγους που έπεσαν οι πωλήσεις της στο πέρασμα του χρόνου. Εάν η Xiaomi επιβραδύνει τις αναβαθμίσεις Android, θα βλάψει σημαντικά την επιχείρηση της.

Στα ίδια χάλια φέτος είναι και η OnePlus – κάποτε πρώτη στις ενημερώσεις μετά ακριβώς από την ίδια την Google. Αναμένουμε κάποια βελτίωση και από αυτή.


Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

 

Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Τα Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra της Xiaomi είναι τα πρώτα Smartphone που διαθέτουν πιστοποίηση IP…
Αυτή είναι η λίστα αλλαγών που μας φέρνει η νέα 21.4.14 Version της…
Translate »