News by Xiaomi Miui Hellas
Νέα

Η απάντηση της Xiaomi στην ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας που συνυπέγραψαν πολλοί Fans από διάφορες χώρες

xiaomi-logo

Μετά από την ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας που συνυπέγραψαν πολλοί από τους οπαδούς και φίλους της Xiaomi, σήμερα η εταιρεία απάντησε επίσημα σε όλα τα επίμαχα σημεία της επιστολής.


Η απάντηση της Xiaomi αναρτήθηκε στο επίσημο φόρουμ της εταιρείας, και σας την παραδίδουμε μεταφρασμένη.

Αγαπητοί Mi Fans,

Είμαστε από την ομάδα του Global MIUI και είμαστε πολύ συγκινημένοι με την λήψη της επιστολή σας. Η επιστολή σας μας πήγε πίσω στο 2010, όταν η Xiaomi μόλις ξεκίνησε αυτό το απίστευτο ταξίδι μαζί με τους Mi Fans μας. Για εμάς, δεν είναι απλώς μια αξέχαστη ανάμνηση, αλλά είναι το όραμά μας και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε εκπληκτικά προϊόντα σε ειλικρινείς τιμές, ώστε όλοι στον κόσμο να απολαύσουν μια καλύτερη ζωή μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας.

Και μέχρι σήμερα, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας και στους χρήστες μας. Όντας μέρος της παγκόσμιας κοινότητας καινοτομίας, η Xiaomi βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο όπου απαιτείται η υπομονή και η υποστήριξη από όλους τους Mi Fans από την παγκόσμια κοινότητα που είναι ήδη μαζί μας από την αρχή.

Αφού εξετάσαμε λεπτομερώς τις ειλικρινείς προτάσεις και ταπεινά αιτήματά σας στην επιστολή, θα θέλαμε να μοιραστούμε τα ακόλουθα με όλους σας ως το πρώτο μας βήμα για να συνεργαστούμε μαζί σας στα σχέδια που έχουμε για την παγκόσμια  αγορά και να καταστήσουμε ισχυρότερη την υποστήριξή μας παγκοσμίως.

Η παροχή ισχυρότερης υποστήριξης για τις παγκόσμιες αγορές είναι η δέσμευσή μας

Στην επιστολή σας ο μεγάλος αριθμός των συσκευών εμφανίζεται ως μέρος των παραπόνων σας.

Είναι στο αρχικό μας σχέδιο να μοιραζόμαστε με ανυπομονησία τις τελευταίες καινοτομίες με τους χρήστες και να τους παρέχουμε ποικιλίες επιλογών που να ικανοποιούν όλες τις διαφορετικές προτιμήσεις.

Τούτου λεχθέντος, αναγνωρίζουμε πλήρως ότι απαιτείται ισχυρότερη παγκόσμια υποστήριξη για να συμβαδίζει με την ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια βάση χρηστών μας, ειδικά όσον αφορά τους τοπικούς πόρους των δοκιμών, την τοπική υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών και τα κανάλια ανατροφοδότησης πληροφοριών.

Έχουμε διασφαλίσει ότι αυτά τα μηνύματα θα παραδίδονται αμέσως στις σχετικές ομάδες και παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί μαζί μας, καθώς χρειάζεται χρόνος για την πραγματοποίηση των αλλαγών που χρειάζονται. Η έλλειψη υποστήριξης αντικατοπτρίζει τελικά το γεγονός ότι απαιτούνται βελτιώσεις τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις υπηρεσίες.

Με την αναγνώριση αυτού του προβλήματος, έχουμε αναπτύξει το MIUI 12.5 με έμφαση αποκλειστικά στη βελτιστοποίηση. Κατανοούμε ότι η προσαρμογή θα εκτιμηθεί μόνο με βάση μια σταθερή και ομαλή εμπειρία χρήσης, και θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε σε αυτό και στις μελλοντικές ενημερώσεις των προϊόντων μας.

Απαιτούνται συστηματικές προσπάθειες για τη συνεχή βελτιστοποίηση της εμπειρίας του συστήματος του MIUI και χρειάζεται χρόνος για την ανάπτυξη των ενημερώσεων από συσκευή σε συσκευή.

Για άλλη μια φορά, θα πρέπει να ζητήσουμε από τους αγαπημένους μας χρήστες να είναι υπομονετικοί μαζί μας.

Οι Global ROM διαφέρουν από τις China ROM

Γνωρίζουμε ότι οι Mi Fans της Xiaomi έχουν πολλές απορίες και διαφορετικές απόψεις σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των παγκόσμιων εκδόσεων του MIUI ROM σε σχέση με αυτών της Κίνας.

Δεν είναι μια διαφορετική μεταχείριση, αλλά αντ ‘αυτού, είναι ένα σχεδιασμός με μια διαφορετική στρατηγική στα προϊόντα. Ως παγκόσμια καινοτόμος εταιρεία, είναι για εμάς μια διαρκής πρόκληση να κατανοήσουμε την πολυπλοκότητα και την ποικιλομορφία των παγκόσμιων αγορών.

Σε σύγκριση με την εγχώρια αγορά μας με την οποία είμαστε σχετικά πιο εξοικειωμένοι, έχουμε κάνει μια σχετικά συντηρητική προσέγγιση των προϊόντων όταν πρόκειται για τις  παγκόσμιες αγορές. Καθώς η παρουσία μας στις παγκόσμιες αγορές συνεχίζει να αυξάνεται χάρη στην υποστήριξη των παγκόσμιων Mi Fans και των χρηστών που μας εμπιστεύονται, έχουμε αποκτήσει σταδιακά μια καλύτερη κατανόηση στις προτιμήσεις και τις ανάγκες αυτών των χρηστών μας.

Πιστεύουμε ότι ίσως είναι η ώρα για εμάς να αρχίσουμε να διερευνούμε περισσότερες δυνατότητες με τις παγκόσμιες ROM για να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών μας που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Θα φέρουμε περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες του οικοσυστήματος της Xiaomi

Στις 16 Αυγούστου 2010, κυκλοφόρησε επίσημα η πρώτη έκδοση του MIUI. Το MIUI είναι το πρώτο προϊόν της Xiaomi και έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τότε. Έχουμε φέρει αρκετά από τα προϊόντα του οικοσυστήματος μας στις παγκόσμιες αγορές μαζί με τα smartphone, για να κάνουμε την ποιοτική τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για εμάς όταν βλέπουμε ότι οι Mi Fans μας από όλο τον κόσμο ζητούν πρόσβαση σε περισσότερα προϊόντα του οικοσυστήματός μας, προωθώντας μας να συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού και τις νέες σειρές προϊόντων μας για να προσφέρουμε περισσότερα προϊόντα στους παγκόσμιους Mi Fans και τους χρήστες μας.

Το MIUI έχει αναπτυχθεί με βάση το λειτουργικό σύστημα του Android, αλλά παρέχει στους χρήστες πολλές περισσότερες προσαρμογές και εύχρηστα χαρακτηριστικά. Πέρα από αυτό, προσφέρουμε επίσης τις υπηρεσίες Google ενσωματωμένες στο σύστημα του MIUI σε ορισμένες περιοχές. Είναι μια εναλλακτική λύση για  ορισμένους χρήστες που προτιμούν τα προϊόντα της Google που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες με την εγγενή εμπειρία του Android.

Εκτιμούμε την αγάπη σας για τις πρωτότυπες λειτουργίες που προσφέρει το MIUI και θα επιταχύνουμε τις διαδικασίες  ώστε αυτές να γίνουν προσβάσιμες και σε περισσότερους χρήστες που βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές (εκτός Κίνας).

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες προτάσεις, και ταυτόχρονα να λάβουμε τα νέα σχόλιά σας.

Με εκτίμηση,
Global MIUI Team

Διαβάστε ΕΔΩ την ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας που παραδόθηκε στην Xiaomi

Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

 

Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

 

Διαβάστε επίσης

4 σχόλια

Manos 2 June 2021 at 00:43

Τα πήραν χοντρά και τώρα δεν μας δίνουν !!Βγαλανε τόσα μοντέλα που πουλήθηκαν όλα και τώρα δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν ,κολλήματα τα λογισμικά και αλλά προβλήματα που καλούμαστε εμείς να τα επιδιόρθωσουμε!!!Ωραια εταιρία!!!

Απάντηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1 June 2021 at 20:21

Έχω το mi 10t pro και ακόμη να πάρει το MIUI 12.5.

Απάντηση
Αndreas72 1 June 2021 at 22:30

Μια από τα ίδια αδελφέ. Ακόμα περιμένουμε το miui 12.5. Να χαμε να λέγαμε και η xiaomi. Αλλά θα πάρουν το μάθημα τους και αυτοί.

Απάντηση
Κλικλικος 1 June 2021 at 15:49

Θεουληδες, στριβειν δια της πλαγιας…
Τα ποταπα ταπεινα δυσεπιλυτα προβληματα σας τα τσακιζουμε κ τα εναποθετουμε στον καλαθο της ανακυκλωσης και παμε για αλλα, υπομονη μονο γιατι εχει και αλλα καζικια.
Ημουν απο το 2010 απο τους πρωτους που αν και με ζελατινατο SGS2 το ρουταρα κ του πέρασα MiUI ομοιως εκανα και με το Google Nexus μου, απλα ηταν απαιχτη εμπειρια αλλα κ η βαση αφου βασιζοταν σε Cyanogen, πλεον οχι κ τοσο, επεστρεψα στην Sammy εδω κ 4 χρονια και δε το εχω μετανοιωσει

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Κάνοντας χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε για την αποθήκευση και διανομή των μηνυμάτων σας στην σελίδα μας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αφήστε ένα Review

Διαβάστε επίσης
Η Xiaomi την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε την σειρά του Redmi Note 10 στην…
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πλησιάζει και τα καταστήματα WIND την γιορτάζουν και την…
Translate »